maandag 19 december 2016

Met een kwastje

Hoi 

Daar zijn we weer, nogmaals een mannenkaart, dit keer voor m'n schoonbroer. Ik heb de sketch van Cheerful Sketches gebruikt. Door de losse kwast heb ik een touwtje gehaald en verhoogd opgeplakt.
De tekst stanste ik uit hetzelfde dp als het randje, helaas blijkt door het motiefje de tekst een beetje tegen de achtergrond weg te vallen. Ik had geen tijd voor een nieuwe tekst want de kaart moest direct mee naar de visite.


M'n zoon Gianni (18) liep al een aantal weken te sukkelen met z'n knie die soms op slot sloeg. Vorige week dinsdag moest hij om de uitslag van de MRI-scan, de orthopeed was niet blij met wat hij gezien had en wilde nog overleggen met een andere specialist. Woensdag telefoon dat hij donderdagochtend op pre-operatief spreekuur moest komen en morgenmiddag gaat hij al onder het mes. Er is sprake van kraakbeenbeschadiging maar hoe en wat weten we daarna pas. Natuurlijk ga ik morgen naar Breda toe om met hem mee te gaan naar het ziekenhuis, jullie horen nog wel hoe het afgelopen is.
Weer een nieuwe volger erbij, wat leuk, welkom Erica.

post signature

maandag 12 december 2016

Van ♡ beterschap

Hoi,

Vandaag een kaartje voor een kennis die een kleine ingreep moest ondergaan. In m'n spullen zat nog dit hart gemaakt van herfstblaadjes. Van kraft de tekst en de drie streepjes en nog drie glinstersteentjes.



Tja en dan over harten gesproken, Nick had tijdens het fietsen op de fitness gezien dat mijn hartslag wel erg hoog was. De volgende keer besloot ik even de controleren wat mijn hartslag was voor ik begon, dat bleek 137 te zijn. Ik moest van de instructrice gaan zitten en na een rustperiode zakte hij wel maar niet verder dan 115. Ik mocht niet meer verder en werd naar de huisarts gestuurd. Bloeddruk, hartslag werd gemeten en er werd een hartfilmpje gemaakt. De hartslag was nog 92 maar de rest was allemaal in orde. Na wat uitzoekwerk van de huisarts bleek het aan m'n medicijnen te liggen. Dus advies nu, rustig aan doen en we gaan kijken of er andere medicijnen beschikbaar zijn. 
Bah, ging ik eindelijk aan de slag met m'n conditie komt dit er weer tussen. Maar morgen weer op het gemak aan de cardio-training.

Nu weer gezellig een blogrondje maken want dat is er van de week nog niet van gekomen.


post signature

dinsdag 6 december 2016

Burgers & Beer

Hoi,

Dit keer een stoer kaartje voor een neef van me die 26 wordt. Deze 3D afbeelding komt uit een blok van DecoTime en is wel geschikt voor een jonge gast. Aan de onderkant en bovenkant van de bladzijden uit het blok staan de houten plankjes, daarmee heb ik een omlijsting gemaakt voor een stoer accent. Uit zo'n zelfde reepje heb ik ook de tekst gestanst.



Gisteren zag ik tot mijn verrassing dat ik de weekendcandy van Hobbyjournaal heb gewonnen. Vol spanning wacht ik tot het gewonnen blad in de brievenbus ligt.


Vanmiddag begonnen met de voorbereidingen om de kamer in kerstsfeer te veranderen. Eerst had ik er niet zo'n zin in maar van het weekend zag ik bij de Action een setje van een jongen en een meisje op een slee die ik niet kon weerstaan. Ik spaarde vroeger kerstbeertjes maar die vind ik niet meer zo leuk. De laatste paar jaar vind ik het leuk om jongens en meisjes in kerstsfeer te sparen. Ook dit drieluik voor voor het raam belandde in m'n mandje, dit keer geen knutselspulletjes.


Deze keer is het meer een fotoverslag geworden. Iedereen nog een fijne avond.


post signature

vrijdag 2 december 2016

Cirkels

Hoi dames,

Hierbij mijn bijdrage voor de liftchallenge, ik vond het een hele leuke kaart om te liften. Eerst het voorbeeld en daarna de mijne. Om het laagjes effect goed te zien heb ik gewerkt met 3D-kit tussen het papier, dat kun je op de kleinere foto zien.









































Begin van de week heb ik me ingeschreven bij de fitness en vanochtend ben ik er voor de eerste keer geweest. Langzaam aan weer conditie gaan opbouwen en ze geven er ook yoga wat ik ook wil gaan doen. Ben benieuwd, haha.

Voor iedereen een heel fijn weekend!




post signature